VALLDOREIX

Private client.
Completed 2012.
Valldoriex, Barcelona.

The office was commissioned to refurbish one of 5 terraced houses that were built in the 1980’s in Valldoreix, a suburb of Barcelona.  As a rental property, the client asked us to completely modernise the interior and increase the size of the kitchen so that the layout met with current expectations.

With some minor changes to the internal walls, the staircase was opened up to create a multi-purpose, double height family room at the upper level whilst increasing the efficiency of the circulation on ground floor level.

The kitchen at ground floor was extended to align with the facade above whilst maintaining the ‘stepped’ character of the original design.

The design has been subsequently rolled-out to bring the remaining houses in the terrace up to date.